Лара Крофт

Лара Крофт

Лара Крофт се завръща на голям екран


Една от най-известните видеоигри на 90-те, която се пренесе и на голям екран в началото на века, "Tomb Raider",  отново се завръща на голям екран, пише изданието express.co.uk.

Този път вместо Анджелина Джоли в ролята на Лара Крофт ще се въплъти носителката на "Оскар" Алисия Викандер.
alicia-vikander-tomb-raider 1

Официалният синопсис към новия филм "Tomb Raider" гласи: "Лара Крофт е свободолюбивата и независима дъщеря на ексцентричен авантюрист, който мистериозно изчезва, когато тя е едва тийнейджър. Сега 21-годишна млада жена изкарва скромно прехраната си в модерен Източен Лондон и се интересува само от следването си, когато е изправена пред предизвикателството да последва стъпките на баща си и да разгадае мистериозното му изчезване."

Филмът ще излезе на екран през 2018 г. Това е трейлъра с български субтитри.

Алисия Викандер е шведска актриса и танцьорка. Родена е на 3 октомври 1988 г. в Гьотеборг. В телевизията дебютира през 2002 г. с роля в телевизионния филм „Min balsamerade mor“, а популярност добива с ролята на Жосан в сапунената опера „Andra Avenyn“. През 2009 г. получава първата си главна роля в киното в шведския филм „Till det som är vackert“ и печели „Златен бръмбар за най-добра актриса“, както и наградите за изгряваща звезда на кинофестивалите в Берлин и Стокхолм.
През 2016 г. получава Оскар за най-добра поддържаща женска роля за образа на Герда Готлиб във филма „Момичето от Дания“ (The Danish Girl)

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.