Брилянтин

Брилянтин

Във Великобритания през 2011 г. бе проведена анкета, на основа на която са определени най-популярните песни от киното. В призовата петица влизат 2 песни от един и същи филм.


Композицията «You’re the One That I Want» от филма от 1978 г. “Брилянтин” се оказва най-популярната и продавана песен, написана специално за киното. В нея звучат гласовете на  Джон Траволта и Оливия Нютон-Джон, които изпълняват и главните роли в този филм.

На пето място още една композиция от “Брилянтин” – “Summer Nights”


След премиерата си през 1978 г. , Брилянтин“ се превърна в един от най-касовите филми на всички времена.  Само от саундтрака към продукцията са продадени 28 милиона албума. Лентата превърна Джон Траволта в световна звезда и увеличи многократно феновете на Оливия Нютън-Джон, която до този момент е известна главно като кънтри и поп певица.



През август 2018 г. Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон бяха специалните VIP гости на събитие по случай 40 години от премиерата на хитовия филм „Брилянтин“. 64-годишният Траволта и 69-годишната Нютън-Джон може и да не изглеждат както на младини, но това не им попречи да покажат някоя и друга стъпка на фотографите.

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.