Междузвездни войни: Последните Джедаи

Междузвездни войни: Последните Джедаи

Дългоочакваният нов трейлър на "Междузвездни войни: Последните Джедаи" е тук
От лятото, когато Lucasfilm и Walt Disney Studios пуснаха единствено видео, със задкулисни сцени от снимачната площадка, всички фенове на космическата сага чакаха безрезултатно да се появи нещо ново около филма.
Ноюта на 9 октомри 2017 г.  бе излъчен втория трейлър към филма, който е много по-подробен от предходния. Режисьорът Райън Джонсън предупреди, че може дори да съдържа спойлери. Наред с трейлъра бе пуснат и официалния постер на "Последните Джедаи".

the last jedi 1

Вече са в продажба и билетите за премиерата на филма на 15 декември в САЩ. И според The Verge, билетите се изчерпват бързо.

"Последните Джедаи" е осмата част от поредицата "Междузвездни войни", която продължава точно след събитията от "Силата се пробужда" (2015 г.) и втора от т.н. трилогия "Скайуокър". Този филм успешно рестартира интереса на феновете, дори когато остави героите си пред абсолютно неясен финал. В края на "Силата се пробужда" Рей (Дейзи Ридли) най-накрая се среща с Люк Скайуокър (Марк Хамил), но той може би не е спасителят, когото е очаквала.

Ето и самия трейлър. Райън Джонсън е категоричен, че ако искаме да си запазим изненадата от филма, трябва да пропуснем видеото. Какъв по сигурен начин да ни накара да го гледаме!

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.