Втори трейлър на „Петдесет нюанса по-тъмно“


След като "Петдесет нюанса сиво" счупи няколко рекорда, продължението от поредицата - "Петдесет нюанса по-тъмно", ще завладее киносалоните на Свети Валентин (14 февруари) 2017 г.
В края на първия филм богатият, млад и ексцентричен милиардер Крисчън Грей и студентката Ана се разделиха. В новия трейлър на предстоящия филм става ясно, че Грей е твърдо решен да спечели отново любовта на живота си. Въпреки че е объркан от чувствата, които изпитва, той целеустремено преследва Анастейжа.


Трейлърът на филма „Петдесет нюанса по-тъмно“ (Fifty Shades Darker) подобри рекорда на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ (Star Wars: The Force Awakens) за най-гледан тийзър за един ден, съобщи Контактмюзик.

В рамките само на 24 часа клипът е бил гледан повече от 114 млн. пъти. Това е с два милиона повече от миналогодишното постижение на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“.

Рекордните гледания са сбор от посещенията на клипа в различните платформи – YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

„Петдесет нюанса по-тъмно“ е продължението на „Петдесет нюанса сиво“. В трейлъра, пуснат на 13 септември, Мигел пее версия на песента "Crazy in Love" на Бионсе.

Филмът с Джейми Дорнан и Дакота Джонсън в главните роли ще излезе по екраните през февруари 2017 г.