„Совите не са това,което са.“

Помните ли филма от който е? Туин Пийкс (Twin Peaks). Сега очакваме продължението.

Телевизионният канал Showtime публикува списък с актьорите, които ще участват в новия сезон на поредицата "Туин Пийкс". Сред 217-те участници в проекта са и Моника Белучи и Тим Рот, съобщава Variety. Премиерата на новите епизоди се очаква през 2017 г.

В сериала за първи път ще участва Наоми Уотс, Джим Белуши, Аманда Сийфрайд, Ашли Джъд, Ърни Хъдсън, Еди Ведър и Трент Резнър.

Към ролите си ще се върнат и някои от актьорите, участвали в първите два сезона на "Туин Пийкс" като Дейвид Духовни, Кайл Маклоклан, Шерил Лий, Дейвид Патрик Кели и Шерилин Фен.

Twin Peaks

Новите серии на "Туин Пийкс", които снима Дейвид Линч, ще продължат от финала на предишните, приключили през 1991 г.

"Туин Пийкс" се излъчва по американския канал ABC от април 1990 г. Той се състои от 30 епизода. Сюжетът се върти около убийството на ученичка Лора Палмър (Шерил Лий), което се разследва от специален агент на ФБР Дейл Купър (Кайл Маклоклан).

През 1992 г. излиза игралният филм "Туин Пийкс: Огън Следвай ме" (Twin Peaks: Fire Walk with Me), в който се разказва предисторията на поредицата. Филмът обаче получава отрицателни отзиви от критиците и не постига успех в боксофисите.