Нашата мечтана сватба – в лесни стъпки


Общоизвестна истина е, че сватбата е един от най-щастливите дни в живота. Също толкова общоизвестна, но далеч по-малко коментирана истина е, че организацията на щастливото събитие се е превърнала в причината за хиляди раздели, разбити сърца и семейни вражди, продължаващи до девето коляно.nashata-mechtana-svatba


Е, поне това е към своя край, защото на 9 декември излиза от печат „Нашата мечтана СВАТБА“  – иновативен наръчник, който няма аналог на българския книжен пазар.  Създадена  от Николай Митев – професионален сватбен фотограф с осем години опит в сватбения бранш, присъствал на и заснел над 300 сватби в почти всички големи градове и курорти на България, тази книга е уникален пътеводител в света на сватбите, която в лесни стъпки ще ви преведе през минното поле на сватбената организация.

Семпла или пищна, скромна или разточителна, с 20 или с 300 гости – каквато и да е сватбата, доверете се на Ники. Години наред хиляди младоженци се вслушват в съветите от блога му относно важните въпроси като бюджета, подходящите дати за сключване на брак, популярните локации и т.н.

„В основата на „Нашата мечтана сватба“  са статиите, които пиша от 2012-та година насам и които са почерпени от сблъсъка ми като сватбен фотограф с винаги увлекателните, но често не съвсем практични решения, които са взели своеволно дадени младоженци във връзка с организацията на тяхната сватба.  Така да се каже, на базата на чуждия горчив опит, съм се опитал да очертая безопасни пътечки през минното поле, наречено „организация на сватбата“, казва авторът.

„Нашата мечтана сватба“ е практична и забавна книга, която се събира в почти всяка дамска чанта… С нейна помощ ще направите успешно първата стъпка към най-голямото приключение в живота си.

nashata-mechtana-svatba-1

Представянето на книгата ще е на 10 декември (събота) в + това (ул. Марин Дринов 30) от 18:00, където Ники ще ни разкаже как се пише такава книга и каква е тайната на организирането на перфектната сватба!

През 2012 г. Николай започва да публикува в сайта си nmitev.com идеи и насоки за младоженци, организиращи сватба. Днес почти всяка булка в България започва организацията на своята сватба от блога на Ники Митев, а негови статии и снимки са публикувани в популярни сватбени списания и се разпространяват в много посещавани онлайн общности като bg-mamma и svatbata.bg

nashata-mechtana-svatba-2

В края на 2015 г. от „Софтпрес“ се свързват с него с идеята да издадат наръчник за сватбената организация. „Нашата мечтана сватба“ е красива и луксозна книга за съвременната българска сватба такава, каквато се случва в действителност днес, без преводи на чуждестранни съвети, които не са съвсем приложими у нас, или препратки към остарели ритуали и традиции.