Тайната на мъжката привлекателност

Тайната на мъжката привлекателност
Определени качества и черти, както и поведението на мъжете, а не парите привличат жените. Ето в кои от тях се крие разковничето за спечелване на женското сърце:

Доброто настроение и усмивка В нашия нелек живот способността да не изпадаш в мрачно настроение по всеки повод често е по-важно от дебелия портфейл. Запазването на присъствие на духа и добро настроение е част от поведението, не изчезва с времето и с поглед в бъдещето жените преценяват, че с такъв мъже леко се живее.

Откритата усмивка казва на жената, че нейният спътник е уверен в себе си и се отнася доброжелателно към обкръжаващия свят. С такъв човек може да се отпуснеш и да се чувстваш комфортно.

Отговорността Жените искат да виждат до себе си мъж, на когото могат да разчитат. Това е една от най-привлекателните черти.

Добрата физическа форма Външната привлекателност е въпрос на вкус. Но поддържането на добра физическа форма може да се отдаде на всеки и да грабне вниманието на представителка на нежния пол.

Спретнат и подреден Минаха времената, когато се смяташе, че небръснатото лице и мръсният потник са признак на мъжественост. Жената иска гордо да стои да избраника си. А колкото и да е влюбена, на нея определено не й е приятно да вижда въргалящи се на пода мръсни чорапи.

Умението да се слуша Известно е, че средностатистическият мъж не е в състояние да слуша монолог, по-дълъг от две минути. Жените обаче са склонни към подробно описание на случващото се. Те ценят у мъже умението да слушат и да не прекъсват разказа, когато следват най-интересните детайли.

Приключенски дух Желанието за приключения и организирането им може да грабне жените, които не обичат еднообразието и нямат търпение да се измъкнат от монотонността на деня. Ако пък те са гарнирани и с романтика, това е гаранция, че съвместният живот никога няма да се превърне в рутина.

По darikenews.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.