Как изглежда желания партньор

Как изглежда желания партньор

Разкриха как изглеждат най-желаните партньори за мъжете и жените


Британците се придържат към определени стереотипи, съдейки по резултатите от проучване за предпочитанията към противоположния пол, пише в. "Дейли експрес", предаде БТА.

Допитване сред 4000 потребители на новото приложение за запознанства Тайп е установило, че мъжете си "падат" по стройни блондинки, докато дамите предпочитат мускулестите брюнети.

Резултатите от анкетата показват, че 50 процента от представителите на силния пол харесват по-слаби дами, докато една пета от тях предпочитат русия цвят на косата.

Жените също не бягат от отдавна наложилото се клише желаният партньор да е висок, атлетичен и тъмнокос хубавец.

Най-малко поклонници сред представителите и на двата пола имат червенокосите. Едва 11 процента от мъжете отдават предпочитанията си на жени с рижави коси. Дамите са още по-неблагосклонни - само четири процента от тях се виждат в обятията на мъж, чиято коса е цвят на морков.

Приложението Тайп дава възможност на потребителите да посочват определен тип партньор, с когото биха желали да се запознаят, както и да филтрират хората, които не им допадат.

Изследване от 2016 г. разкрива  Тайната на мъжката привлекателност. Определени качества и черти, както и поведението на мъжете, а не парите привличат жените. Ето в кои от тях се крие разковничето за спечелване на женското сърце:

Доброто настроение и усмивка Запазването на присъствие на духа и добро настроение е част от поведението, не изчезва с времето и с поглед в бъдещето жените преценяват, че с такъв мъже леко се живее.

Откритата усмивка казва на жената, че нейният спътник е уверен в себе си и се отнася доброжелателно към обкръжаващия свят. С такъв човек може да се отпуснеш и да се чувстваш комфортно.

Отговорността Жените искат да виждат до себе си мъж, на когото могат да разчитат. Това е една от най-привлекателните черти.

Добрата физическа форма Външната привлекателност е въпрос на вкус. Но поддържането на добра физическа форма може да се отдаде на всеки и да грабне вниманието на представителка на нежния пол.

Спретнат и подреден Минаха времената, когато се смяташе, че небръснатото лице и мръсният потник сапризнак на мъжественост. Жената иска гордо да стои да избраника си. А колкото и да е влюбена, на нея определено не й е приятно да вижда въргалящи се на пода мръсни чорапи.

Умението да се слуша Известно е, че средностатистическият мъж не е в състояние да слуша монолог, по-дълъг от две минути. Жените обаче са склонни към подробно описание на случващото се. Те ценят у мъже умението да слушат и да не прекъсват разказа, когато следват най-интересните детайли.

Приключенски дух Желанието за приключения и организирането им може да грабне жените, които не обичат еднообразието и нямат търпение да се измъкнат от монотонността на деня. Ако пък те са гарнирани и с романтика, това е гаранция, че съвместният живот никога няма да се превърне в рутина.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.