Мадона - жена и майка

Мадона - жена и майка
Поп звездата Мадона осинови сестри близначки от Малави. Тя публикува в Instagram своя снимка с момичетата, като сподели пред приятелите и почитателите си, че процесът по осиновяването вече e приключен и се радва да ги има в живота си и в семейството си. "Дълбоко съм благодарна на всички хора в Малави, които помогнаха това да стане възможно", написа тя.
Певицата призова медиите да уважат личното й пространство "по време на този преходен период" в живота й, допълва BBC News.
Мадона вече има две деца от африканската държава - Дейвид, който й стана син през 2006 г. и Мърси, осиновена през 2009 г.

Мадона заедно с осиновената си дъщеря от Малави Мърси Джеймс и дъщеря си Лурдес на посещение в страната в центъра Mphandula Childcare, който бе дом на около 350 деца от близко село. Снимка: Guliver/ Getty Images. Мадона заедно с осиновената си дъщеря от Малави Мърси Джеймс и дъщеря си Лурдес на посещение в страната в центъра Mphandula Childcare, който бе дом на около 350 деца от близко село. Снимка: Guliver/ Getty Images.

Момичетата се казват Естер и Стела и са живяли в сиропиталище. Съдебни документи показват, че Мадона е почувствала дълг да ги осинови, след като пред нея са били разкрити подробности за произхода и живота им по повод благотворителната й дейност в Малави. Майката на децата е починала малко след раждането, баща им е заживял с друга жена, единствените им роднини с интерес към тях са бабата и дядото им. От 5-дневна възраст са живели в Детски дом "Надежда" в Малави, където са настанени над 650 сираци.
Въпреки че певицата е на 58-годишна възраст, което е над обичайната подходяща за осиновяване възраст, от съда са се съгласили да й поверят момичетата, след като тя е предоставила медицински доказателства, че е в добро здраве и свидетелства за добрите условия на живот, които ще им даде в САЩ.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.