И какво, ако той е по-млад?

И какво, ако той е по-млад?
И какво, ако той е по-млад? Седем известни мъже и техните по-възрастни жени

Възрастен мъж с млада жена - нищо ново под слънцето. Но Бриджит и Еманюел Макрон показват, че е възможно и обратното. При това те далеч не са единствените.

Навремето тяхната любовна връзка е за мнозина истински скандал: 15-годишен ученик се влюбва в учителката си по френски език, която е с цели 24 години по-възрастна от него. Днес Бриджит и Еманюел Макрон са новата президентска двойка на Франция.

Бриджит и Еманюел Макрон Guliver/Getty Images, 14.05.2017 Бриджит и Еманюел Макрон Guliver/Getty Images, 14.05.2017

Любовните връзки между млади мъже и по-възрастни жени не са някакъв нов феномен. Вижте и други подобни връзки:

Наполеон и Жозефин
Наполеон Бонапарт например е бил влюбен до уши в шест години по-възрастната Жозефин дьо Боарне. Двамата сключват брак през 1796 г. Впрочем, възходът на Наполеон се дължи в голяма степен именно на Жозефин - и на връзките й в света на политиката.

Мадона и Хесус Лус
Имената им са толкова нестандартни, че само заради тях можеха да бъдат двойка-мечта. Но връзката им продължи само две години. Близък на Мадона твърди, че разликата във възрастта - цели 28 години - е била от решаващо значение за раздялата им.

Хайди Клум и Вито Шнабел
Макар че жълтата преса периодично разпространява слухове за раздялата им, Хайди Клум и Вито Шнабел продължават да се държат като щастлива двойка. Супермоделът Хайди Клум е с 13 години по-възрастна от Вито Шнабел, който търгува с произведения на изкуството. Двамата са заедно от три години.

Тина Търнър и Ервин Бах
"Беше любов от пръв поглед", казва Тина Търнър за съпруга си Ервин Бах. Двамата са заедно от 30 години, а преди четири години минаха под венчилото. Тина Търнър е с 16 години по-възрастна от германския музикален продуцент.

Нена и Филип Палм
Световноизвестната германска певица Нена е с 12 години по-възрастна от партньора си Филип Палм. Двамата нямат брак, но са двойка от 23 години. За Нена се знае, че обича семейството си повече от всичко. Най-добре се чувства в обкръжението на Филип и петте си деца.

Златан Ибрахимович и Хелена Зегер
"Държа семейството си настрана от всичко. Не искам да водят живот като моя", казва световноизвестният футболист Златан Ибрахимович. Затова и снимките с 11 години по-възрастната му съпруга Хелена са рядкост. Семейството има две деца.

Deutsche Welle

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.