Сутрешен ритуал за красота

Сутрешен ритуал за красота

Времето минава много бързо и оставя своите следи. Жените са особено внимателни към първите бръчици и бели коси. За да се справим с първите знаци на изминалото време трябва да запазим самоуважението си, чувството за хумор и малко самоирония.

Невероятно е, но супермоделът Джоан Северанс, една от най-красивите жени, е на 58 години. Времето лети особено безпощадно, но Джоан, успява да остане прекрасна и най-вече естествено изглеждаща.

Joan Severance 2

Северанс има 40 реклами, безчет корици, ревюта и зашеметяващ за времето си хонорари продължава да се изявява като модел, актриса и социално отговорна личност. Благодарение на Vogue и поредицата им Beauty Secrets днес можем да видим сутрешния й ритуал, в който тя говори свободно за витилигото си, за тъмните петна по лицето си, за загубения контур на устните...
Вижте стъпките, които Джоан следва всяка сутрин.


Сутрешен ритуал за красота за момичета 50+


Пилинг маска на почистено лице
Лосион гел, съдържащ ензими
Тоник
Пептиден възстановяващ серум
Зехтин, обогатен с витамин D
Молив за устни
Спирала
Молив за вежди
Пудра за изравняване на тена
Сенки за очи
Руж
Коректор

Manifest Your Mate“Stay natural and stay positive!” 


Бъди естествена и остани позитивна -  звучи като съвет на някой маркетинг гуру. Но когато се прави всеки ден – помага. Самата тя показва, че това правило работи и го споделя в книгата си „Manifest Your Mate“, издадена през април 2017.

източник: http://www.vogue.com/article/joan-severance-model-actress-beauty-secrets-vitiligo-concealer-makeup-grey-hair-haircare

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.