Нищо не грабва вниманието както сексапила на  жената, която е уверена в красотата си. Няколко съвета със сигурност ще засилят огъня , за да се вдигне летвата не само за "Свети Валентин", но и през цялата година. Така че с вашата увереност и няколко простички неща вие ще бъдете звезда на вечерта:

Носете смели и  ярки червила, които привличат погледа. Това е една от най-горещите тенденции този сезон - сочните и дръзки устни разкриват много за вас: не се боите от внимание. "Като човек, който носи  ярки цветове през повечето време, аз трябва да кажа, че определено трябва да имате добра нагласа за себе си, за да ги носите", казва Мила Виктория,   гримьор в Торонто. "Тези нюанси не са за срамежливите."  Важно е очите да са семпли, особено през деня, когато ще сте смели с устните си. Ако сте леко притеснена, Мила предлага след  прилагането на червилото  леко да попиете устните с хартия. "Това ще ви осигури по-естествени устни по всяко време", казва тя.

Една перлено- бяла усмивка прави чудеса.Когато имате блестящи бели зъби  и се усмихвате с увереност, вие излъчвате положителна енергия на всички около вас.  "Лъчезарната усмивка може да озари една стая и като правило е свързана с успех и добро здраве",

Да  не забравяме  косата с  блясък. Грива, която е лъскава, добре поддържана и мека на пипане ви дава самочувствие,  когато става въпрос за косата. "Това е нещо много чувствено - когато косата е мека и чувствате как тя се полюшва  и подскача и ви носи радост". Така че стойте далеч от масла и  спрейове,тъй като "те отнемат  лекотата на красивата коса". Добрата хидратация е равна на блестяща и буйна коса.

Усмихвайте се с очите си. А за да им придадете малко блясък използвайте добър крем за очи,леки кремообразни сенки и спирала.Не забравяйте да коригирате кръговете под очите и зачервяванията.

Червеното червило, обаче изисква перфектна кожа. Ексфолийрате лицето и използвайте добър овлажняващ крем.Тенът на  лицето трябва да бъде равномерен, а това е първа стъпка към идеалният грим. Така че фон дьо тена трябва да бъде нанесен без да образува петна. Нищо не изразява по-добре вътрешната ви увереност от свежата и сияйна кожа.Източник:http://lifestyle.sympatico.ca/valentines/5_valentines_day_beauty_tips/c2ca727f