Кога жените се чувстват най-уверени в тялото си

Кога жените се чувстват най-уверени в тялото си

Жените са най-уверени в телата си на 65


Не мислете, че жените се чувстват най-секси на 20, когато са най-стегнати и с безупречна кожа - дамите са най-уверени в телата си на 65, установи проучване, публикувано във в. "Метро", предаде БТА.

Изследването било поръчано от модната компания "Ем енд ко" и обхванало 3000 представителки на нежния пол. Те трябвало да отговорят на въпроси относно това как се чувстват в бански костюми според различните възрастови групи.

Общо взето жените нямали високо самочувствие в плажно облекло, като те го оценявали с петица по десетобалната система. Но дамите на възраст между 65 и 74 години оценявали доверието в телата си с шестица.

Колкото дамите ставали по-възрастни, толкова по-малко са били кахърите им за извайване на "бикини тяло на мечтите". Това силно ги отличавало от 20-30 годишните, които страдали, че не могат да покрият изискванията за идеално плажно тяло.

Вестникът цитира и анкета на Галъп от 2014 г., според която 75 процента от американците на възраст над 65 години се чувствали уверени във външния си вид. Този процент се оказал в пъти по-висок в сравнение с по-младите възрастови групи.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.