Сексът помага при главоболие

Сексът помага при главоболие
От древността е известно, че сексът е полезен за здравето. Учените смятат, че благотворното му влияние се проявява дори при минимум веднъж секс седмично.

Сексуално активните хора живеят по-дълго и по-рядко боледуват. Много са полезните свойства на секса, но едно от най-поразителните е болкоуспокояващият му ефект.

Вече без оправдания: Сексът помага при главоболие


Пробвайте да правите секс, когато ви боли глава или дори зъб - болката на мига се изпарява. Оздравителният ефект на секса се свързва със самия полов акт, когато са задействани и работят всички функции в организма на човека. И второ, с положителния психически резултат, който изпитват партньорите по време на интимна близост.

Установено е, че един мъж на средна възраст, който води редовен полов живот (най-малко три пъти седмично) изглежда с 10-15 години по-млад и по-активен от връстниците си. Сексът подобрява паметта и активизира интелектуалния живот на човека.

Сексът забавя стареенето при жените
Сексът може да се разглежда и като закаляващо средство. Простудите и грипът подминават сексуално активния човек. Като правите по-често секс, икономисвате пари от пластичния хирург. Ако правите поне три пъти секс седмично ще си съхраните зъбите до дълбока старост, косите ви винаги ще блестят, а кожата ви винаги ще остане еластична и млада.


Източник: БГНЕС

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.