Никол Кидман на 50

Никол Кидман на 50
Актрисата Никол Кидман блести на корицата на списание Stellаr ("Стелър") по случай първата годишнина на изданието. Носителката на "Оскар", известна с елегантния си стил, изглежда не се притеснява, че дантелената рокля за 4500 долара, е мокра.

nicole-kidman-stellar-cover

В интервю за австралийското списание Кидман, която навърши 50 години през юни, казва, че е щастлива да е на тази възраст.
На въпрос по повод половинвековния юбилей тя отговаря "Просто радост. Аз наистина съм ОК, това е моят живот и съм много щастлива, че съм на 50”
"I'm very, very happy to be 50. I did not have a huge party. I was like, I just want to be with my family" - #NicoleKidman
На въпрос по повод половинвековния юбилей тя отговаря "Просто радост. Аз наистина съм ОК, това е моят живот и съм много щастлива, че съм на 50”

Никол Кидман: Нищо не свършва, след като навършиш 40 или 50

Кидман, която е омъжена за музиканта Кийт Ърбан и е майка на четири деца, споделя още, че никога не е имала толкова много работа, колкото в момента.
Nicole_who_has_been_married_to_singer_Keith_Urban
Nicole, who has been married to singer Keith Urban for 11 years, said doesn't want to miss out on those small moments in her children's lives


Никол Кидман стана „Актриса на годината“ в Лондон, където на 6 юни 2017 г. се състояха ежегодните награди „Жена на годината“ (Women Of The Year) на списание Glamour.

Да, една жена на 50 може да изглежда добре! Ако сама себе си уважава себе си, полага грижи за себе си, и продължава да има цели. Актрисата в последно интервю за dailymail говори за това, че има нужда от повече female-driven series as talented actresses.

Имаме нужда от добри примери, когато приближаваме тази възраст.

снимки: профил на актрисата в https://twitter.com/nicole0_kidman

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.