Холи Бери

Холи Бери

Холи Бери (Halle Berry) е родена на 14 август 1966 г. в Кливланд, Охайо.


Известна е с ролите си във филми като поредицата "Х-мен", "Балът на чудовищата", "Парола: Риба меч", "Жената котка", "Облакът Атлас".

Участвала е в няколко конкурса за красота, а  през 1986 г. е първа подгласничка на Мис САЩ. Тогава казала в интервю, че иска да стане или актриса, или журналистка.

Дъщеря е на бившия болничен санитар от африкански произход Джеръм Бери и на бялата Джудит Бери. Има и по-голяма сестра – Хайди.Холи има четири брака зад гърба си, като последният е с френския актьор Оливие Мартинес. Има осиновена дъщеря - Индия. През 2008 г. ражда дъщеря си Нала, а през 2013 г. сина си Масео.

Холи не спира да ни радва не само с таланта си, но и с прекрасната си фигура. Тя не пропуска да качи своя провокативна снимка в социалните мрежи, за да напомни, че една жена може да се чувства красива и секси на всяка възраст!

Тайната на Холи Бери за перфектна фигура на 51 години
В началото на 2018 г. Холи Бери публикува в своя профил в Instagram програмата си „Фитнес петък“  - всеки петък тя публикува снимки как поддържа своята форма. Все пак на 52 години, колкото и генетика да е, начин на хранене, без движение – няма как да се получи.

Тя споделя – много от вас питат успявам да изглеждам по този начин на тази възраст, Разбира се, аз трябва да бъда благодарна на своята генетика. Аз се заминавам с гимнастика от малка, затова и израснах като спортен човек. В продължение на много години съм работила с различни треньори. Сега работя със своя любим треньор Питер Ли Томас – този човек промени живота ми. Той е треньор, специалист по правилно хранене и по бойни изкуства, актьор. Той ме учи на бокс, самозащита и много друго. В момента аз не съм само в много добра форма, но мога да се защитавам, себе си и моите близки.

Може да се види как актрисата прави планк, как тренира и как включва елементи от бокс.

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.