Сандра Бълок

Сандра Бълок
Сандра Бълок (Sandra Annette Bullock)е родена на 26 юли 1964 г. в Арлингтън, щата Вирджиния, САЩ.

Участвала е в над 50 холивудски продукции, има един Оскар и още 75 кино награди. Статуетката Оскар за най-добра актриса печели през 2010 г. за „Сляпата страна“. През 2014-а отново е номинирана за Оскар за „Гравитация“, в който си партнира с Джордж Клуни.

Сандра Бълок е сред най-обичаните актриси в света. Известна е с невероятното си чувство за хумор и е участвала в десетки холивудски комедии.

Харесват ми филмите със Сандра Бълок. Тя е една естествено хубава жена, която красота не е натрапчива, но заедно с чуството й за хумор правят ролите запомнящи.

Първите две известни роли в кариерата й идват в класически екшън филми от първата половина на 90-те години. В „Разрушителят“ Бълок играе партньорката на протагониста, изигран от Силвестър Сталоун, а в легендарния и често копиран „Скорост“, изпълнява ролята на случайна пътничка в злополучния автобус, който Киану Рийвс трябва да спаси от огнено унищожение, каквото му е планирал злодеят на Денис Хопър.



Любима роля на Бълок е в „Мис таен агент“ (Miss Congeniality Pack). В главната роля актрисата без никакви видими усилия се трансформира от непохватна полицайка в супермодел. В хода на сюжета даже изрично се набляга на изказа й, стойката й и смеха й, за да се очертаят като акценти в човешкото излъчване и да се покаже пълният контрол на Бълок над всеки от тези елементи.

Очакван филм с Бълок е в "Бандитките на Оушън“. Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Риана, Хелена Бонъм Картър, Сара Полсън, Джеймс Кордън – уникален актьорски съства вримейк на страхотния комедиен екшън за обирджии от най-висока класа, но този път в изцяло женски състав.

Първата й роля в Hangmen през 1987 г. Сред най-популярните филми в с нейно участие са „Скорост“, „Разрушителят“, „Докато ти спеше“, „Мрежата“, „Време да убиваш“, „Приложна магия“, „Природни сили“, „Убийство по учебник“, „Мис таен агент“ и „Мис таен агент 2: Въоръжена и прекрасна“, „Къщата на езерото“, „Предложението“, „Нежна полиция“, „Гравитация“.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.