Кристен Стюарт стана много популярна с ролята си във филма „Здрач“ по романите на Стефани Майер, тази публикация е от 2009 г., а днес 2016 г. затова време актрисата измина дълъг път и се наложи като един от най-красивите съвременни образи.

Затова време Кристен Стюарт засне рекламна фотосесия за френската модна къща Chanel. 26-годишната звездасе показа в нова светлина - по-женствена и елегантна. Стилът й е консервативен и европейски, наситен с високата класа на френския шик.

Зад обектива е самият Карл Лагерфелд, творческият директор на Chanel. Наскоро той бе цитиран да казва, че Кристен е "перфектният образ за днешния имидж на Chanel".

Фотосесията е заснета за рекламна кампания на Chanel, която ще бъде изложена в Париж и Рим. В по-ранните реклами за Chanel Кристен Стюарт позира с чанта на модния бранд, демонстрира гримове, участва в краткия филм "Once and Forever".

Снимките са от профила на Kristen Stewart в Instagram https://www.instagram.com/immzstewart/)

stewart 1

stewart

Междувременно актрисата бе наречена "кралицата на Кан" - такава се очаква да бъде на предстоящия във Франция международен кинофестивал, на който ще присъстват и Джулия Робъртс, Джоди Фостър. "Тя, един вид, е кралицата на Кан", каза директорът на фестивала Тиери Фремо на церемонията в Париж, на която огласи списъка на филмите, избрани за участие. Фестивалът ще започне на 11 май с "Cafe Society" на Уди Алън, с участието на Стюарт. Тя играе и в "Личен купувач" ("Personal Shopper") на френския режисьор Оливие Асаяс.