Новите филми с Анджелина Джоли

Новите филми с Анджелина Джоли

Анджелина Джоли като режисьор


След успеха на премиерата на „Господарка на злото“ Анджелина Джоли признава, че преговорите за ролята на Клеопатра са в разгара си. Анджелина Джоли ще бъде режисьор на нов филм, за живота на един изключителен човек – палеонтолога и природозащитник Ричард Лийки.

Новият филм, наречен "Африка", ще бъде съсредоточен върху усилията и битките на Лийки да спре бракониерите, които нападали слоновете в Африка заради слоновата кост. Сценарист на лентата ще бъде носителят на Оскар Ерик Рот и тя ще бъде продуцирана от компанията "Скайденс продакшънс". Това ще бъде четвъртият филм на Джоли като режисьор.

В голяма част от живота си съм усещала дълбока връзка с Африка и нейната култура. Ерик създаде красив сценарий за мъж, въвлечен в ожесточен конфликт с бракониери на слонове, който има дълбоко разбиране за оставяната от човека следа и изключително чувство за отговорност към света около него, заяви Анджелина в комюнике.

Генералният директор на "Скайденс" Дейвид Елисън, който ще продуцира филма заедно с Дана Голдберг, добави: "Африка" е история, която си заслужава да бъде разказана. Тя е много близка до сърцето ми и знам, че ще надхвърли очакванията ми в ръцете на Анджелина. Тя е изключително талантлива режисьорка и със сигурност ще превърне безупречния сценарий на Ерик Рот в проект, в който винаги съм искал "Скайденс" да участва.

Новият режисьорски проект на Джоли, драмата Unbroken, разказваща истинската история на героя от Втората световна война и участник на Олимпиада Луис Замперини, ще излезе по-късно през 2014 г.. В момента холивудската звезда снима филма By The Sea, на който е и сценарист. В него тя играе заедно със съпруга си Брад Пит.

film By the Sea

Последният филм в който Джоли и Брад са играли заедно е Mr and Mrs Smith, Мистър и мисис Смит от 2005 г.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.