Ева Мендес (Eva Mendes)

е една от нак-красивите жени в Холивуд, на нейната фигура могат да завидят мислиони. Как се удава на актрисата да бъде в такава великолепна фигура? Оказва се, че тя следва необикновена диета.

В хранителния рацион на 37-годишната актриса няма месо, но включва много риба и кафяв ориз. Като следи за количеството на храната и на течностите. Независомо, че актрисата се придържа към здравословно хранене се оказва, че не може да се откаже от хляб и макарони, паста.

"Аз обичам хляб. Хората в ресторанта много се учудват когато аз ям хляб. Но аз предпочитам изделия от пълнозърнесто брашно" споделя Ева Мендес.

Като при това се придържа към просто правило - не яде печива от бяло брашно, нито бял хляб, нито паста, както и бял ориз. (Оризът в зависимост от сорта и обработката може да бъде различен - за предпочитане е кафявия ориз, който е диетичен)

Актрисата също споделя, че се занимава с фитнес и йога, така поддържа своите мускули. Тренивровките са 3-4 пъти в седмицата и продължават около час и половина.

"Моята главна тайна за схранение на фигурата и тя действително работи. Всичко, което правя е изям нещо преди вечеря. Обикновено това е риба или плодове. След това отивам на вечеря и не изпитвам такова силно чувство на глад."