Правила на Катрин Деньов

Правила на Катрин Деньов
Наричат Катрин Деньов кралица на френското кино. Снима се е в повече от 100 филма – „Танцьорка в мрака“, „Изток-Запад“, „Тристан“, „Отвращение“ и в последно време доста се говори за нейната възраст. Това са нейните  правила, уроци, съвети за добър живот

Правила за живот от Катрин Деньов




Не парадирайте с личния си и интимен живот
Една от най-красивите жени и актриси за всички времена е била в не една любовна афера, с Роже Вадим, Марчело Мастрояни, Клинт Истууд, Франсоа Трюфо, Джони Холидей, Луис Бунюел.
В продължение на дълги години Деньов пестеше голяма част от информацията, свързана с любовния й живот. И няма съмнение, че колкото по-малко споделяте някои пикантни подробности за живота си, толкова по-добре. Деньов винаги е била готова да дава интервюта, но да запази в тайна отговорите на определени въпроси. А що се отнася до аферите си, Катрин споделя: „Най-добрият начин да запазите любовта на един мъж е да не се омъжите за него.



Открийте вашия аромат
По вида посрещат, но по аромата ще ви харесат или не. Затова е много важно да намерите онзи аромат, който да отговаря на вашата същност, стил, личност, настроения. „Рекламирането на парфюми ми донесе повече слава, отколкото който и да е от филмите, в които съм се снимала.“

Не се разстройвайте от възрастта си
Катрин Деньов винаги се е гордеела със своята външност и с това, че не се подлага на хирургични интервенции, за да спре времето. Опитайте се да се радвате на всички удоволствия, независимо в каква възраст сте. „Не се страхувайте от остаряването.“. Всяка възраст има своята прелест.“

Любовта към малките удоволствия
Катрин Деньов е от заклетите пушачи. Въпреки че има редица вреди, изглежда тютюнопушенето е едно от нейните малки удоволствия.
Отдайте се на онези малки радости (не на пороците), като това да пътувате, да имате дни, в които нищо да не правите, на всичко, което ви кара да се чувствате щастливи.

Deneuve attends the 70th annual Cannes Film Festival in 2017 (Getty) Deneuve attends the 70th annual Cannes Film Festival in 2017 (Getty)

Поддържайте добър външен вид
Катрин Деньов винаги е следвала свой стил и никога не е подражавала. Така успя да се превърне в икона.„Никога не бъдете зависими от мненията на други хора! Насладете се на красотата си и я възприемайте като страхотен подарък!“. Дори в онези дни, в които си почивате и особено ако имате партньор до вас, не си позволявайте да изглеждате неглижирано.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.