Айшвария Рай

Айшвария Рай
Айшвария Рай (Aishwarya Rai) е смятана за една от най-красивите жени на света. Божествената индийка е актриса и носителка на титлата „Мис Свят“ за 1994 година.

Айшвария 2

Родена е на 1 ноември 1973 г., в Индия. Има по- голям брат и преди да започне успешната си кариера като модел и актриса е искала да стане архитект. Животът на Айшвария Рай се преобръща шеметно, когато през 1994 г., печели второ място на конкурса “Мис Индия”. Следва участие в “Мис Свят ‘94”, където този път тя е без конкуренция. След като печели титлата, заминава да живее в Лондон за една година, където започва да работи като модел, а след това и като актриса.

CANNES, FRANCE - MAY 11:  Former Miss World, Indian model and film star Aishwarya Rai attend the premiere for the film "Lemming" at Le Palais de Festival on the opening night of the 58th International Cannes Film Festival May 11, 2005 in Cannes, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Айшвария Рай е сравнявана с Анджелина Джоли. Най- големият й фен сред знаменитостите е Джулия Робъртс, която споделя, че за нея индийската звезда е най-красивата жена на света. Но на въпроса кой е най- големият комплимент, който са й правили, Айшвария отговоря, че харесва, когато хората й казват, че е истинска, земна и неподправена. За нея това е истинското признание.

снимки: Getty Images

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.