Виктория Бекъм

Виктория Бекъм
Преди няколко години беше трудно да си представим, че

Виктория Бекъм


Ще се превърне от певица в икона за стил и успешен дизайнер. Като си припомним образа на девойките от „Спайс Гърлс“ (Spice Girls) трудно може да се види този вкус и стил. Но след Spice Girls, сватбата с Дейвид Бекъм, смяната на професията

Днес Виктория Бекъм знае всичко за мода и стил. На 17 април 2014 г. иконата на съвременния стил става на 40 години. Една жена на 40! През 2014 г. Виктория Бекъм отбелязва и 5 години като дизайнер.

Ето кои са 5-те елемента, които отличават стила на Виктория Бекъм


- Черен цвят – според Виктория black is the new black – безпогрешната черна гама и точно нея избира за официален повод

bekym cheren cvet

- Високи токчета – Образа на Виктория Бекъм е невъзможно да си го предстаим без високи обувки.

bekym tokcheta

- Роклята – любимият силует на Виктория това е роклята тип молив и тя присъства в нейните колекции

bekym ochila

- Големи слънчеви очила – толкова големи, че закриват половината лице – неотменна черта на стила на Виктория Бекъм

bekym dzhinsi

- Тесни дънки – именно с дънки започва модната колекция на Виктория Бекъм. Според нея добре избраните дънки са залог за успех.

Виктория Бекъм е певица, модел, дизайнер и бизнесдама. Стремителната й кариера започва през 1994 г. Тогава 20-годишната певицата Виктория Адамс става част от Spice Girls. Четирите момичета се превръщат в най-успешната женска група. След като се разделя с колежките си през 2000, Виктория гради и солова кариера в продължение на четири години.

През 2007 година Spice Girls отново се събират за турне. Последната съвместна поява на знаменитата четворка е изпълнението им на закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012-а, което се превръща в най-споделяния момент от церемонията в социалните мрежи.

Междувременно Виктория се изявява и като модел, а дебютът й на подиума е през 2000 година по време на Лондонската седмица на модата. През 2004 година започва и кариерата й на дизайнер, като създава лимитирана серия облекла, а няколко години по-късно – собствени марки.

Днес Виктория Бекъм вече е признат дизайнер и мнозина модни критици признават, че се е справила по-добре, отколкото се е очаквало.

Виктория Бекъм се изявява и в телевизията, има и две книги, превърнали се в бестселъри.

През 1997 година Виктория Адамас среща бъдещия си съпруг – звездата на английския футбол Дейвид Бекъм. Споделя, че при първата им среща не знаела, кой е той, защото не се интересувала от футбол.

Двамата се женят в Ирландия през 1998 година. Имат четири деца – трима сина и дъщеря. Най-големият им син Бруклин е роден през март 1999 година, брат му Ромео през 2002 година, а най-малкият от тримата братя – Круз, през февруари 2005 година. Дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм – Харпър, е родена през 2011-а.

Днес Виктория Бекъм е сред най-влиятелните британки, а състоянието на семейството й се оценява на стотици милиони паунди.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.