Анджелина Джоли за живота след развода

Анджелина Джоли за живота след развода

Анджелина Джоли за живота след Брад Пит


Девет месеца изминаха от раздялата на една от най-любимите светски двойки – Анджелина Джоли и Брад Пит. Животът и на двамата актьори се промени драстично след развода.

Най-красивата холивудска двойка се разделиха  след 12 години заедно


Джоли е оставила на заден план правенето на филми, за да стане по-добра майка. Тя посещава готварски курсове и върши обикновени неща, като да почисти след кучето, съобщава Ройтерс.

В интервю за сп. "Венити феър" актрисата и режисьор разказва, че животът й след раздялата с Брад Пит е съсредоточен върху здравето и децата й. Тя вдигнала кръвно и е развила парализа на лицевия нерв след раздялата. Актрисата споделя, че се е възстановила благодарение на акупунктура.

"Всъщност сега се чувствам повече жена", казва Джоли и допълва, че поставя на първо място семейството.

Последният филм под нейна режисура e за режима на кхмерите през 70-те,  който бе представен в Камбоджа през февруари, припомня БТА. Световното му разпространение, включително чрез компанията Нетфликс, ще бъде през септември.

Извън популяризирането на филма, Анджелина Джоли казва, че няма интерес да работи над нов филм сега. Тя получи попечителство на шестте й деца с Брад Пит и очаква окончателното уреждане на развода.

"Искам просто да направя подходяща закуска и да поддържам дома", казва актрисата пред "Венити феър".

"От девет месеца се опитвам да бъда наистина добра просто като домакиня, да почиствам кучешкото ако, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ", казва актрисата и допълва: "Ставам все по-добра и в трите".

 Анджелина Джоли е родена на 4 юни 1975 г. Определяна за най-красива жена в света, притежателка “Оскар” за филма “Луди години” и три Златни глобуса, посланик на добра вола на ООН, майка на 6 деца, актриса, режисьор…

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.