Тайни на София Лорен за красотата

Тайни на София Лорен за красотата
Трудно ще станете неотразими, ако сте лениви и не вярвате в достойнствата си. Жена, постоянно мислеща за своите недостатъци, оставя и околните да повярват в тях. И обратното – уверената в красотата си, ще убеди в това и другите. Това са думи на самата София Лорен. И звучат толкова правдиво, остава да повярваме сами в себе си, в нашите достойнства и да се научим да полагаме грижи за себе си. Да се научим да се грижим за себе си, за да ни приемат с уважение и останалите.

Правила за красота на София Лорен


София Лорен вече е на 83 и продължава да изглежда изключително добре и не става въпрос само за ген и излъчване.


Походка, смях, красота, чувственост, блясък в погледа – това са част от нещата, които правят примата на италианското кино София Лорен истинска икона. Едва в последните години бе изкушена да коригира лицето си с помощта на естетичната хирургия. дори в зрелите си години тя разчита на естествената си красота. София обича слънцето, разходките и съня.
Всяка жена има своите малки тайни за красота. Ето какви са тайните за красота на София Лорен.

Тя не се страхува от слънцето. Казва, че когато кожата има лек тен, можем да си позволим да не носим много грим и пак да изглеждаме добре.

Обича движението, но не се подчинява на определен фитнес режим. В продължение на години, всяка сутрин се разхожда по един час. Ако има възможност да бъде сред природата, още по-добре, защото тогава разходката не само тонизира физически, но и подобрява настроението и прави ума бистър.

Вярна на Средиземноморската диета. Тя има прекрасна фигура, но знае, че прекаляването с калориите бързо може да й се отрази. Затова се придържа към Средиземноморския режим на хранене. И държи да й поднасят храната в малки порции.

Зехтин за кожата. Легендарната актриса е голям почитател на зехтина в грижата за кожата. Богат на антиоксиданти и витамин Е, той помага в забавянето на процесите на стареене и предпазва кожата от следите от излагането на слънце. Тя използва студено пресован екстра върджин зехтин като нощен крем, както и за кожата на цялото тяло след баня. (Много е важно кожата да бъде добре хидратирана)

И незабравяйте: Красотата е в душата на човека. Мъжът може да срещне и най-голямата хубавица на света и пак нищо да не му трепне. А другата – с дългия нос и голямата уста – да го заплени завинаги. Но ако собствената ти физиономия те води до истерия, спокойно можеш да я смениш с помощта на хирурзи.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.