31-годишната Адел претърпя драстична трансформация. Авторката на суперхита "Hello" била забелязана на афтърпарти на "Оскарите" на 10 февруари 2020 на , организирано от Джей Зи и Бионсе. Певицата е отслабнала с около 45 килограма и на последните си кадри е просто неузнаваема.
Според собствените й признания това се дължало на диета, която съдържала едва 1000 калории на ден.

"Харесва ми да изглеждам добре, но поставям комфорта над модата. Не намирам фините момичета за атрактивни."
Да, това е мисъл на 31-годишната Адел (певицата е родена на 5 май 1988 г.) и все пак нещо я мотивира, тя го прави и може само да я поздравим за резултата.

В основата на отслабването й е строга диета, ограничаваща приема на калории само до 1000 на ден и включваща много зелени сокове, разкри личният й треньор Камила Гуудис преди време. Двете с Адел са се запознали покрай Айда Филд, съпругата на Роби Уилямс.

Промяната в начина на живот и ограниченията по отношение на храненето, които треньорът е наложил на изпълнителката, видимо доведоха до очакваната промяна. Но според някои диетолози, този редуциращ калориите режим има само временен ефект. А може да предизвика и сериозни последствия.

Средният калориен прием за жените дневно е между 1800 и 2000 калории. И когато той се ограничи наполовина в кратки срокове, тялото няма друг избор, освен да влезе в авариен режим. Тогава то започва да трупа калории, с които да може да преживява, и отслабването става с все по-бавни темпове.

Сиртуин диета - Адел не крие, благодарение на каква система за хранене, е успяла да отслабне.


На теория е ясно. За да се отслабне трябва да има калориен дефицит. Ако нормално на ден се приемат 1700-2000 калории, трябва да се намалят с 250 калории на ден за да се наблюдава отслабване в един по-дълъг период. Спортът помага по два начина, изгарят се допълнително калории, образуват се мускули, които правят обмяната на веществата по-бърза. Ако няма спорт, да се намалят калориите до 1000 - 1300 на ден се иска воля и много добра организация и планиране на меню.

Адел успя да демонстрира силна воля за промяна, така че се надяваме нейната трансформация да не остане само временно явление.

През 2020 година очакваме и голямото й завръщане. Мениджърът й наскоро потвърди, че можем да очакваме нов албум от Адел.Виждаме Адел в прекрасна дълга рокля с флорален принт от Oscar de la Renta, която подчертава тънката й талия. Адел изглежда страхотно, а и очевидно се чувства така. Снимката е от 14.02.2020 на  сватбата на нейна близка приятелка

adele 2017
На снимката на наградите Грами през 2017 г.
Адел с 5 награди "Грами" - за всичко, за което беше номинирана, включително „Запис на годината”, „Песен на годината” (Hello), „Най-добър поп албум”, „Най-добро солово поп изпълнение”.