Есенни тенденции при маникюра за 2010

Септември дойде и казваме  сбогом на  светлия, летен лак за  нокти и обръщаме поглед към гамата на тъмните нюанси. Черпейки вдъхновение от показаното  по модните подиуми, ние ще ви дадем малко информация за най-горещите цветове тази есен.

Eсенните   тенденции през 2010 при маникюра  са подходящи както за всеки ден , така и за по -специални случаи, за да впечатляват. Тези, които биха искали да разширят своята колекция от лакове за нокти, както и цветната си палитра  ще имат възможност дасе запознаят последните тенденции за сезон есен - зима 2010-2011.

lak-3-metalic-sivo


Една от водещите тенденции на сезона e сивото и матовите  цветове . Освен, че са елегантни и стилни те  подхождат на  всички тонове на кожата, както и на различни форми и дължини на ноктите. Независимо дали имате изключително дълги акрилни нокти или къси  и естествени ключа към успеха е да изберем  подходящия за нас  цвят от  безкрайните  нюанси предлагани на пазара. Маникюрът може да бъде едноцветен, както и с различни дизайни, като това зависи от вашия темперамент и стил.


1. Синьо

2. Алено червено

3. Черно

4. Черешово червено

5. Естествен

6. Розов

7. Сиво

8. Металически и златни тонове

Като стил полумесеца, както и обратния френски маникюр са някои от водещите в А-списъка тенденции на есента, затова е задължително да бъдат включени сред алтернативите за маникюр. Металилическите цветове винаги са били перфектни както за официални, така и обикновени събития и придават изключителен блясък на полираните и добре оформени нокти.

lak-2-metalic

източник: ListenКа