Модни тенденции при дамското бельо есен-зима 2010-2011


Есента бавно настъпва и колкото и да ни е тъжно за лятото и всичко свързано с него, ние трябва да се настроим за новия сезон и съответно за новите цветове и  модни влияния както в облеклото, така и в бельото. Всяка жена иска да е желана от  партньора си и провокативното бельо придава  тази загадъчност  и неустоимост.

be-1-Doutzen-Kroes-VS-LIngerie2011 бележи  "Завръщането на дамата" или на откровената  женственост, с акцент върху сложните детайли като  декоративни шевове,къдри и плисета. Класическите модели  определено  все още са  стилни, но дизайнерите търсят модерен силует.

Цветът  също има силно влияние през следващите няколко сезона. Представете си меко цикламено, cиньо-зелено и сапфирено синьо (Fleur на Англия и La Такса Verte са отлични примери за това), заедно с меките пастелни тонове като пепел от рози, коралово оранжево  и ментово зелено.

be-2-Doutzen-Kroes-VS-LIngerie


Материите за следващите няколко сезона са коприна, коприна и още  коприна. Копринен сатен, копринен шифон ... меките тъкани  придават  елегантност на дизайна.

be-3-Doutzen-Kroes-VS-LIngerie


Хит тази есен е корсетът, който се завръща, за да ни придаде гордост и финност на осанката.

---------


на снимките модели наVictoria’s Secret - Doutzen Kroes Poses In Victoria’s Secret Lingerie

Източник: www.millionlooks.com