Модните хитове на есен 2010 са кадифе и кожа. За студената зима модните дизайнери ни предлагат ботуши от кожа и с апликации от кожа (естествена и изкуствена) с косъм  и това e истински хит на сезон есен-зима 2010-2011

zim-1

През есента на 2010 дизайнерите ни предложиха да включим в гардероба си сака, шапки и чанти с апликации от кожа с косъм. През зимата изкуставената и естествената кожа с косъм ще бъде акцент при обувките. Това може да се види в колекциите на D&G, Roberto Cavalli, Thakoon, Chanel, Anna Sui.

Няма да сгрешите, ако изберете боти, ботуши и високи ботуши с апликация от кожа. Може да бъдат от съчетани на различни материали, но най-актулани са кожа и кожа с косъм, както велур и кожа.

Отделете внимание на муклуки – това са обувките на ескимосите. Прделожението идва от Chanel. Съвременните и модерни муклуки – ботуши, целите от кожа с косъм са модни и много топли. Дизайнерите са ги направили и много привликателни. Единственият недостатък е това, че основно са в светли цветове, което не ги прави много практични за калните улици, но когато има сняг, това са най-удобните и топли ботуши.

zim-2

Много добре се съчетават с връхна дреха, която е до кръста или с дължина до коленете. Такива ботуши привличат погледа и не трябва да се крие под панталон или дълга пола и палто.

zim-10

zim-3zim-4zim-5