Грим

Грим

Тенденции при грима есен 2010


Bдъхновение за грима през този сезон  идва от няколко източника. Много от модните подиуми бяха повлияни от   1970-те години като в филма  "Ангелите на Чарли" , с коса чиито краища са извити навън, очи в нюансите на кафявото и златното, а устните в естествени тонове , това което може да се види при  Клое. Други дизайнери показаха футуристичен вид с бляскави сенки за свежест и готически вдъхновена очна линия и с тъмен цвят на устните.

makeup-2makeup-Collection-for-Fall-2010
Устни-драматични и готически


Червилото ще бъде отново със силни позиции  за есенно зимния сезон 2010, като  цветове са тъмни, готически и смели. Помислете дълбоко червено червено, тъмно лилаво и  почти черни нюанси. Матово и блясък, ще бъдат приемливи, в зависимост от цялостния външен вид.
Класическото  матово червено, което е повлияно от стила на 50-те години може да се комбинира  с класическа очна линия, за автентичен 50-те . На модния подиум при Дона Каран се вижда силен блясък положен върху червилото.

Ако искате   устните да изглеждат готически, може да смесите  почти черно червило с наситен червен цвят в центъра на устните,за  да не изгледа прекалено готическо. Може също да  експериментирате  с контрастиращ цвят молив за устни,като  например червени устни и тъмно червен молив и след това ги сливате внимателно.

За гръндж стил, който подхожда много на голяма част от модните тенденции, изберете нюанси като червено, оранжево, винено червено.

За рок завършек стил  ледена кралица, изберете безцветен блясък за устни, натурални  нюанси и нежно розово или нещо с лек гланц също ще изглежда шик.

Очи в стил 50-те , новият опушен грим с блясък
Тенденциите при грима  за есента на зимата на 2010 ще са драстично различни  от грънджи разхвърляния и непринуден стил.
Типично за 50-те  е класическата  очна линия в черно или може да се опита  с тъмно сивокафяво, което е толкова актуално през този сезон. Toзи дълбок и тайствен нюанс придава загадъчност на погледа. Съчетайте с червени устни и стегнат кок.


При грънджа ще видите въвеждането на опушен очен грим,като се  отдалечаваме  от традиционното черно и въвеждаме нов лъскав кафяв  опушен грим като се получава същия ефект. Допълнете с естествен  цвят на устните и разхвърляна коса.


Външният вид ледена кралица, ще видиме фин блясък  на очите в много бледи нюанси на розово, синьо и сребристо, смесени заедно, за да се създаде  свеж външен вид. Това се постига  добре с крем сенките за очи, вместо на прах. Комбинирайте това с перфектна свежа кожа и   балсам за устни за естествен вид.

* на заглавната снимка: Scarlett Johansson is back for the Dolce & Gabbana Fall Makeup Campaign.


makeup-3Lancome-French-Coquettes-Collection-for-Fall-2010

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.