Джорджио Армани


в света на модата има именa, които са легенда, институция ... Името на Армани е такова.

В търсене на нов шик Армани заложи на кадифе, визон, а също и на коприна обсипана с маниста и паети. Основните модели са сако с меки рамене, кадифена пола и болеро допълващо къса, вталена рокля.

Не само за тези, които участваха в днешното ревю то бе перфектно, но то ни даде също съвсем нова концепция за "шик", като  дефинира отново съвременния  стил и вкус.В търсене на нов шик Армани заложи на кадифе, визон, а също и на коприна обсипана с маниста и паети. Основните модели са сако с меки рамене, кадифена пола и болеро допълващо къса, вталена рокля.Слуетът е къс, но елегантен , който постига увереност в съчетание с обувки на много висок ток. Това е  един нов свят на нюанси и отсенки, контрасти и взаимодействие. През цялото време на деня, жената на Армани са с тюк от изрязани  малки ленти като бретон.

Прецизността властва  на този моден подиум: съществува точен подход към линиите, винаги се усеща плавност, идеално представена от малкото болеро  над късата, вталена  рокля, както и сакото с меки рамене, които придават вълнообразен  ефект. И  както музиката в театъра Armani преминава от  по-чувствена до по-динамична, така  цветовата палитра се променя от обикновено черно до коралово червено и тибетско оранжево, за да ни представи една  възстановена жизненост ... и лъвския рев на царя на италианска мода: всички очи са пленени от прекрасната поредица от червени облекла. Удивителни, живи и изключително елегантни.

Вечерният стил е изчистен,  но обогатен с украсени платове, копчета като брошки  и  бродерии. Никой от присъстващите няма да забрави пенливо розовата  светлина  излъчена  от двойката  излязла на сцената в средата на шоуто, както и блестящата  червена красотата , която я последва.

И   по пътека от  червена светлина, която се появи на модния подиум  заедно с последните модели до зад завесите, тогава капитана се появяви в цялото  си великолепие. С  отворени ръце Армани получи  овациите на всички присъстващи в Театъра Армани.