Как Дженифър Анистън поддържа тялото и красотата си

Как Дженифър Анистън поддържа тялото и красотата си

3-те тайни, с които Дженифър Анистън поддържа тялото и красотата си


Атрисата Дженифър Анистън разкри на какво дължи перфектната си фигура – много плодове и зеленчуци, обилно количество вода и… бокс.

People обяви Дженифър Анистън за най-красивата жена на 2016 г.


Звездата, която и на 49 години може да се похвали със завидна физическа форма, спазва здравословен хранителен режим и посещава курсовете на Лион Азюбайк, основател на боксовия клуб "Глоувуъркс". Той използва строг кондиционен режим и упражнения за сила, за да поддържа във форма клиентите си, сред които е и актрисата.

Още една от  холивудските звезди използва тренировки по бокс - Тайната на Холи Бери за перфектна фигура на 51 години  (От личен опит - използвали сме видео уроци по кик бокс за тренировка преди големи планирани изкачвания и най-трудната част са ми били точно те, защото изискват точно повторение на определени движения, голяма амплитуда на движението и темпото се ускорява - с една дума лее се пот, а резултатите са видими)

Боксът е идеална тренировка, с която да поддържаш тялото си във форма, но е и страхотен начин да се отървеш от агресията – с един куршум два заека, разкрива Дженифър Анистън.

Физическата младост на Джен не се дължи единствено на спорта.
"Ям плодове и зеленчуци при всяка възможност, ограничавам до минимум захарта и пия тонове вода!", споделя звездата от „Приятели“.

Диетата на Дженифър Анистън

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.