Маникюр модни тенденции зима 2010-2011


Есента вече си отива и настъпва времето на Коледното очакване. Какви са модните тенденции при маникюра тази зима? Дизайнерите не предлагат кардинална промяна и все пак нови моменти има.

Има промени в основната цветна палитра. Френският маникюр и светлите кремави цветове вече не са актуални в ежидневния маникюр.

nok-1

В зимната палитра лидер е цветът металик. Оттенъци с металически отблясък са актуални, присъстват във всяка една колекция. Дали ще изберете цвят злато или сребро, няма да сгрешите, ако се съчетава с вашия тоалет и бижута. На върха на вълната са сребристите, сребристобежовите и бронзовите оттенъци. Светло сребро на ноктите, съчетано  със сребро в грима може да ни даде излъчване  на образа на Снежанка, на снежното момиче и да бъдем в хармояния с Коледните празници и студеното време.

Предлагат се в колекциите на Essence, Herome, OPI, Dior.

man-2

Блясък. Смело е, но когато в очите грее светлина, може да има блясък и в маникюра. През зимата когато няма ярки, слънчеви цветове блясъкът е актуален, като прозрачен лак с бляскави парченца в най-различни форми (кръгчета, ромбове, пръчици), така и като лак с малки и големи отблясъци.

Различното тази зима е лак в наситен ярък цвят с цветни отблясъци. Може да бъде тъмносин, кафяв, яркочервен, виолетов и да прелива във всички цветове на дъгата. Такъв маникюр не може да остане незабелязан, затова трябва да бъде съобразен и с нашето излъчване, с тоалета, бижутата и ситуацията.

Може да изберете и лак за нокти с малки отблясъци като пясък в същия тон като лака. Това е оптимален вариант за една стилна работеща жена, която трябва да бъде в тон с модните тенденции на сезона.

Модният блясък в лака за нокти може да откриете в колекциите на Orly, Zoya, OPI, Essence, Color Club. Deborah Lippmann, Barielle, Sonia Rykiel.


man-3

Фантазии в кремаво

Натуралните, пастелни цветове остават на мода, като палитрата се доближава още повече до естествените цветове на природата. най-актуални са бронзов, пясъчен и всички варианти на бежово и преливащите цветове в гамата от червено към бежово. Може да изберете и цвят хаки, цвят на мъх, на маслина или изумруден.

Много актулани са оттенъците на розово и коралово, но идеята е за меки, кремове нюанси, а не за ярки, наситени варианти.

Можете да г откриете в колекциите на «Khakis» от Chanel, Ciate, Nubar, Herome, KOH, M.A.C.

man-4

Пряазничният маникюр през зимата на 2010-2011 е ярък и не може да се размине с блесъка.