В началото на лятото използвайте силата на храната за да изглеждате и да се чуствате в най-добрата си форма!


Лятото е време за промяна, за нови идеи и начинания, време за активна почивка. Трябва да се приготвим за това време на релакс, дълги вечери и много слънце. Да бъдем готови за природата, физическите предизвикателства, почивката (как да бъде по-интересна, запомняща се и полезна), за дните на плажа.

Може би е необходимо да се влиза във форма, килограми надолу, за да не се чуствате като движеща се бухтичка или няколко картофа сложени един върху друг. Нашето тяло е нашето тяло и в този живот друго няма да ни бъде дадено, затова трябва да се грижим за него.  Да, можем да се чустваме и да изглеждаме добре в нашето тяло. И пътят започва  с малки стъпки, като една от най-важните е храненто - здравословна храна, съобразена със сезона.


summer-eat-1


Хранетото през лятото трябва да включва цялото изобилие от плодове и зеленчуци и колкото се може по-често и повече да приемаме свежа храна - салата, плодове и много слънце. Лятото е най-подходящото време да се съсредоточим върху тялото си, не само защото под тънките дрехи се вижда всичко, не само защото е сезона на банските, а защото го има и това изобилие от пресни плодове и зеленчуци.


Рецепти подходящи за всеки, който иска да бъде елегантен през лятото или за този, който иска да се храни здравословно можете да намерите тук.