Какво е женската красота за мъжете

Какво е женската красота за мъжете
Какво означава женската красота за мъжете? Не, няма да говори сега за дължина на краката, за цвят на косата, килограми и мерки. Идеалът за женската красота се е променял през вековете и трудно ще намерите двама мъже на едно и също мнение. Независимо от това има аспекти в които гледната точка на мъжете съвпадат.

Какво е женската красота за мъжете


На първо място – това е увереността в теб самата. Не случайно казват, че първо трябва да обичаме себе си. И не е толкова важно, какви са твоите недостатъци. Ако си уверена в себе си – мъжете ще го оценят. „Нищо не прави Жената по-красива от вярата в това, че тя е красива“ са думи на великата София Лорен


След това следва обаянието. Жени, усмихвайте се колкото се може по-често! Смейте се, бъдете щастливи. Ако знаете как само мъжете харесват това. Нищо не радва така, както усмивката на любимата жена.

Накрая това е грижата за вас самата. спретнатост, изисканост, достойно излъчване, поддържана фигура от косата до ноктите (маникюра не е задължителен), чиста кожа, нежен грим, свеж дъх и приятен аромат… всичко това оказва влияние и незабравимо впечатление на мъжете.

Какво мислят мъжете за жените? Ето какво казват някои от най-ярките и харизматични представители на силния пол

„Жената – това е отражение на мъжа. Ако я обича до безумство тя ще стане жената за която мъжът мечтае“ Брад Пит

„Моята първа любов? Аз дори не помня. Предполагам, че ако съм срещнал своята истинска любов, аз вече щях да съм женен за нея, нали? В мен не предизвикват интерес надменни и отмъстителни жени. Както и меркантилните. Мисля, че какти и повечето мъже, харесвам в жените искреността. Най-важното е да бъде добър човек“ Леонардо ди Каприо

„Най-лесният, прост и безопасен начин да съблазните жена – това е да й позволите да ви съблазни“ Джордж Клуни

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.