Добри новини

Добри новини

Трябват ни добри новини!


Няколко дена при Националният празник 3ти март се случи нещо, което ни накара да се почувстваме горди с това, че сме българи.


Трети март 2014 г., когато отбелязваме 136 години свободна България сме малко по-горди.
Години вече у нас, нещата не са както трябва. Това го знае всеки обикновен българин, който работи и плаща данъци. Срамуваме се от политиците си, от нещата, които се случват в страната ни, от несправедливостите, от несигурността… След като има повече работещи българи извън граница, след като младите хора търсят реализация навън, след като протестите продължават от 14 юни 2013 г….

 

Но на 27.02.2014 г. Лудогорец ни накара да се чувстваме горди. Спомняте ли си еуфорията от 94 г.? Трябват ни такива добри новини!

ludogorec

Невероятният поход на Лудогорец в Европа продължава! 
След невероятна драма и 3:3 срещу Лацио -
Лудогорец са на осминафинал в Лига Европа.


 лудогорец

"Първо сме българи....."


 


 grigo 02

На 28.02.2014 г. дойде другата добра новина
Григор Димитров победи латвиеца Ернестс Гублис след 2 часа и 40 минути оспорвана игра с краен резултат 4:6, 7:6(2), 7:5. По този начин Гришо се класира за полуфинал на турнира “Мастърс 500”, който се провежда в Апакулко, Мексико. На полуфинал Гришо ще играе срещу втория поставен Анди Мъри.




Трябват ни такива новини за да бъдем българи!


След като спортът е такава радост за България, може би ще е хубаво същата тази България да направи така, че повече нейни деца да могат спортуват. Защото популяризирането на спорта се постига с подобряване и разширяване на материалната база... И пример! От родителите, приятелите, учителите и е необходима подкрепата на държавата.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.