GoBio фестивал


За почитателите на здравословния и природосъобразен начин на живот предстои едно ново преживяване – първи GoBio фестивал.


Дата: 18 май 2014 г. от 9.00 до 18.00 часа


Място: София, комплекс „Макси“, бул. „Симеоновско шосе“ 110

gobio

Специалисти в областта на здравословно хранене, психология, традиционна и алтернативна медицина ще изнесат лекции и ще споделят опит. Темите са различни:

-       Истината за автоимунните заболявания и как да се справим с тях – с холистичния нутриционист Надя Петрова;


-      Хранене за добър имунитет – с д-р Райна Стоянова;

-      Пълноценното детско хранене – от утробата до детската градина – с холистичен нутриционист Магдалена Пашова;

-      Основни етапи в биоземеделието – с д-р Светла Николова;

-      Храните – полезни за едни, вредни за други според Аюрведа – с д-р Антоанета Заркова.

Паралелно с лекциите, професионални треньори и инструктори по йога, пилатес, комбат екстрийм, денс екстрийм и зумба ще бъдат на разположение през целия ден. Всеки гост ще може да се включи в тяхна тренировка, както и да получи индивидуален съвет и препоръки за добър физически тонус.

Инструктори ще бъдат Светла Иванова, Наташа Радуканова, Мартин Гаджев, Даво Гарсия, Стелиос Кон.

 

На фестивала ще има изложение със специализирани щандове, от които посетителите ще могат да се сдобият и запознаят с най-различни продукти и услуги, свързани със здравословния и хармоничен живот.

Специален акцент в зелената изложбена зона където ще се проведат атрактивни демонстрации на здравословно приготвяне на различни видове храни и напитки, както и на козметични продукти. В тях ще се включат известни личности, които имат отношение към здравословния начин на живот.

Входът за GoBio Фестивал е свободен


Предварителна регистрация има само за лекционните и спортните модули, защото имат определен капацитет. Можете да се запишете предварително на www.festival.gobio.bg Очакват ви страхотни награди и изненади.

Организатор на събитието е българското списание за здраве и хармония GoBio.