7 признака на любовта

7 признака на любовта
Да се влюбиш е страхотно чувство, но може и да е малко объркващо, особено когато е за първи път. Няма формула, с която да се провери дали това наистина е любов. А това са признаци, по които можете да определите дали това е любов.

7 признака на любовта


2-ryce

  • Вие не можете да спрете да мислите за него / нея. Това е може би един от най-очевидните признаци, че сте влюбени. Установявате, че постоянно мислите за вашата половинка.  Мисълта  е с него, изпълват мечти и фантазии как ще бъдете заедно.

  • Искате да прекарвате повече време с него / нея. Изпитвате все по-силно желание да прекарвате все повече и повече време с него. Искате да споделите различни неща, да разказвате, искате да станете част от една свързана вселена. Искате да правите все повече неща заедно и да имате щастливи спомени от споделените мигове.

  • Вие се чувствате комфортно с вашия партньор, по-уверени и сигурни – Това е още един от важните признаци, че това е любов. Вашият партньор ви кара са чувствате комфортно, безопасно и сигурно. Това се отнася не само за физическо усещане, но и психически и емоционално.

  • Как разрешавате конфликти – конфликти винаги може да възникнат между двама души, важно е как разрешавате конфликта. Ако смятате, че вашите отношения са много по-ценни, отколкото един спор или несъгласие, това също е признак за любов.

  • Споделяне на емоции – когато изразявате вашите емоции и не се чувствате уязвими по този начин, това е един от признаците на любов. Важно е когато споделянето на емоциите е взаимно.

  • Губите интерес към другите – когато загубите интерес към другите за романтична връзка или дори за флирт, това означава, че сте влюбени и за вас има един единствен човек, който е център на вселената за вас, и другите сякаш не хващат вашето око и не привличат вниманието ви.

  • Планиране на бъдещето – когато откриете, че не само искате да прекарвате достатъчно време с вашия партньор, но започвате да мислите и за бъдещето и да го споделите, това говори за любов.


Любовта е едно специално и много силно чувство. Насладете се на това усещане и го изживейте.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.