Да бъдеш баща


bashta 1

Никога не правете реклама, която не бихте искали да се види от семейството ви. Не бихте лъгали собствената си жена. Не лъжете и моята.” Това е мисъл на Дейвид Огилви Това е българска реклама, която си заслужава да бъде видяна от всяка жена, във всяко семейство.
Рекламата не е точна наука. Тя е внушение. А внушението е истинско изкуство.” Е мисъл на Уилям Бърнбах.Това е българска реклама, която ни внушава какво трябва да бъде семейството, каква е ролята на бащата и как изглеждат щастливите деца.„Има и такива проекти. В които към удоволствието от това, че си си свършил работата, се добавя и удоволствието да направиш нещо наистина смислено. С убеждението, че най-тежките и болезнени теми имат нужда от позитивни послания. Че промяната се случва не когато сочиш обвинително с пръст или играеш по тънката струна, а когато покажеш как могат да изглеждат нещата. Когато опиташ да откриеш и дадеш нов смисъл на клишето.“ Тошка Иванова

bashta 2

Главната цел на кампанията не е да стимулира мъжете да СТАВАТ бащи, а да БЪДАТ истински бащи, активно ангажирани с възпитанието, грижите и израстването на децата си.
bashta 3

У нас от 1997 година на 26 декември отбелязваме Събор на Пресвета Богородица се отбелязва и като Ден на бащата, в който се честват родителските грижи на бащите.

Денят на бащата се празнува на различни по целия свят.

„Седмица на Бащата” се организира от 17 до 23 ноември 2014 г.

bashta 11