Как са се променили красивите актьори от 90-те


Сърцата на много момичета са били в състояние да се възпламенят от тези дяволски привлекателни, очарователни и харизматичен мъже. И въпреки че времето е безмилостно за всички и оставя своя отпечатък дори на любимия ни лица от екрана, трябва да признаем, че възрастта не прави тези красиви мъже по-малко желани.


Изпълнени с чар и мъжественост, тези големи холувидски звезди доказват, че  мъжът може да остане красив и секси, независимо от отпечатъка нагодините.

С повечето от тях остаряваме и самите ние, затова губим представа какви бяха, когато станаха известни, още в младостта им. Познати от кино и тв екрана, това са привлекателните мъжки лица на Холивуд, които се превърнаха в обект на мечтите на хиляди момичета, благодарение на американската "индустрия за мечти" в Лос Анджелис.

Някои казват, че трябва да си луд, ако не забелязваш как един обаятелен красавец се е превърнал в обичайно изглеждащ "чичко". Но харизмата е нещо, което остава - това показват тези случаи, събрани в сравнителна фотогалерия и представени от редкацията на руския сайт AdMe -  снимки на известни актьори от 90-те години в началото на кариераа им и до ден днешен.

Леонардо ди Каприо


artisti 1

Джони Деп


artisti 2

Лиъм Нийсън


artisti 3

Хю Грант


artisti 4

Бен Афлек


artisti 5

Мел Гибсън


artisti 6Антонио Бандерас


artisti 7Джъд Лоу


artisti 8Ричард Гиър


artisti 9Хю Джакмън


artisti 10Хавиер Брадем


artisti 11Том Круз


artisti 12