Безплатни прегледи за рак на гърдата

Безплатни прегледи за рак на гърдата
На 26 септември 2016 г. стартира записването за безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата, които се осъществяват като част от съвместната програма на Avon и Фондация „Една от 8“ – „Бъди до мен“.

Дамите ще могат да се прегледат от 3 октомври в една от двете болници, в които ще се реализира кампанията

- Токуда Болница – София - телефон 02/ 403 4920 или на Регистратура в Токуда

- МБАЛ Надежда – Болница за женско здраве  - телефон 08888 11 323

Инициативата стартира в началото на Световния месец за борба с рака на гърдата – октомври, и се предвижда да продължи и през ноември или до приключването на 600-те прегледа, предвидени в кампанията.

Октомври е месец  за Профилактика на рак на гърдата
За преглед може да се запише всяка жена на възраст от 20 до 60 год.


rak-na-gyrdata-avon
Безплатните прегледи са част от програмата „Бъди до мен“ и се реализират благодарение на дарението от 100 000 лв., осигурено от кампанията „От любов към живота“, осъществена през цялата 2015 година.

„Те са продължение на дългосрочната политика на компанията вече 15 години да инициира активности в посока превенция и ранна диагностика на най-коварното женско заболяване. Всичко това става възможно чрез продажбата на благотворителни продукти от розовата серия на Компанията за жени – разнообразни артикули, които се предлагат целогодишно в брошурите и на сайта” , поясняват от компанията, като уточняват, че 100% от печалбата от всеки закупен продукт се заделят за каузата.

bezplatni_pregledi_za_rak_na_gyrdata

 

 Бъдете по-отговорни към здравето си и да не пропускайте годишния преглед за рак на гърдата при специалист, защото ракът на гърдата е 100% лечим, когато бъде открит навреме.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.