От любов към живота

От любов към живота
Какво: Благотворителен концерт на Avon „От любов към живота"
Къде: Sofia Ring Mall
Кога:  6 октомври 2017 г. от 18.30 ч

Традиционният благотворителен концерт на Avon за събиране на средства за кампанията срещу рака на гърдата „От любов към живота“ тази година ще се проведе на 6 октомври. От 18.30 часа в Sofia Ring Mall ще пеят Дивна, Дичо, Калин Вельов, Йоанна Драгнева, струнна формация „Хипнотик“ и още любими български изпълнители.

Avon_Ot_lubov_kum_jivota_17Освен, че ще изпълнят най-големите си хитове, те ще благодарят на всички, които ще се включат на място или вече са дарили средства за каузата. Всеки присъстващ ще има възможност да подкрепи жертвите на болестта, като закупи благотворителен продукт от розовата серия на Avon.

В събитието ще участват и основните партньори на кампанията – фондация „Една от 8“. С тяхна помощ Avon стартира програмата „Бъди до мен“, която от началото си през 2016 г. насам е помогнала на над 4000 жени. Представителите на фондацията ще представят на място дейностите в рамките на програмата, както и защо подкрепата, която всички заедно предоставяме на жените, засегнати от болестта, е толкова важна за тях.

100% от печалбата от всички продадени продукти ще се дарят отново за програмата „Бъди до мен“, която осигурява безплатни профилактични прегледи, юридическа, практическа и психологическа помощ на засегнатите и техните семейства.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.