Кралиците на диското идват в София


Три от най-големите дискодиви се събират на концерт в София. Иконите на евродиското от 80-те и 90-те години на минали век Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс ще се качат на една сцена на 29 април 2016 г. в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите.


Кралиците на диското идват за първия концерт на платформата "Hits Only", която дава сцена на най-обичаните песни от целия свят, от всевъзможни години и жанрове. "Hits Only" не си поставя стилови граници, а следва единствено принципа да представя хитове.

Си Си Кеч или Каролина Катерина Мюлер започва да пее още от дете. Големият й пробив е през 1985 г., когато излиза дебютният й сингъл "I Can Lose My Heart Tonight". Следва успех с пет албума и 12 хита в Топ 20. Сред най-големите й хитове са "Cause You Are Young", "Strangers By Night", "Heartbreak Hotel".

Сандра Ан Лауер е една от най-големите световни дискозвезди през 80-те и началото на 90-те години на миналия век с известни песни като "(I'll Never Be) Maria Magdalena", "In the Heat of the Night", "Everlasting Love", "Secret Land", "Hiroshima" и "Don't Be Aggressive".

Освен дискодива, Саманта Фокс е и актриса, еротичен модел и автор на песни за други изпълнители. През 1986 г. музикалната й кариера достига връх с хита "Touch Me (I Want Your Body)", който става номер 1 в 17 държави. През 1988 г. получава номинация за най-добра изпълнителка на наградите "Brit".

Билетите за концерта са в продажба от днес на промоционални цени от 35 и 45 лв., след изчерпването им цените ще са 50 и 60 лева.

Информацията е на БТА.