Момичета, пазете си мъжете


Никога не е късно за изневяра, но съществува един ден в годината, в който кръшканията на мъжете са най-масови – това е третият петък на декември. През 2016 г. датата е 16 декември.
Ако вашият партньор упорито крие смартфона си през този ден или ви е съобщил, че има важна делова среща след работа – може би... Този ден – третият петък на декември - се оказва най-удачният ден мъжете да изживеят последна любовна авантюра с любовницата си (ако имат такава) преди края на годината. По Коледните и Новогодишните празници кръшкачите щат не щат са заети със семействата си и време за извънбрачни приключения просто няма.

В "неверния петък" сайтовете за извънбрачни срещи като регистрират 30% увеличение на трафика. 72% от кръшкачите избират именно този ден, за да се измъкнат с любовниците си за последен страстен уикенд за годината.

Последният петък преди Коледа се смята за идеалното извинение за неверните представители на двата пола да слагат рога на половинките си, тъй като е най-популярният ден за служебни партита или предпразнични запои с приятели.

Проучването сред 1000 регистрирани членове на сайта Illicit Encounters за запознанства на семейни хора показва, че преди да се посветят на близките си по празниците, кръшкачите се възползват от последната работна седмица преди Коледа. Пикът на изневерите е в петъчния ден.
От анкетата става ясно, че 76% от тази, които изневеряват вече са сложили или ще сложат рога на половинките си през тази седмица. 64% от анкетираните признават, че използват предпразничното време като прикритие за извънбрачните си забежки.

Внушителните 82% от потребителите на сайта от мъжки пол споделят, че харчат много повече пари за подаръци на любовниците си, отколкото за законните си половинки.

Третият петък на декември е и денят, в който "другата жена" ще получи подаръка си за Коледа. И докато любовниците се радват на маркови дрехи, обувки, бельо и бижута, пред съпругите си неверните мъже ще се "отчетат" с много по-евтини.

infidelity-pix

Страните в които се изневерява най-много


Тайланд заема първото място в Топ 10 на страните, в които се изневерява най-много. Класацията е съставена на базата на проучвания, осъществени от компания „Дюрекс“ и различни сайтове за запознанства.


Резултатите показват, че първенци по изневери са тайландците. 56% от жителите на азиатската страна са имали извънбрачни афери. Едно от възможните обяснения за склонността към кръшкане в Тайланд е изобилната консумация на къри, което местните обитатели смятат за афродизиак.

Второ място в класацията на неверните страни заема Дания – 46% от жителите й са слагали рога на партньорите си. Следват Италия и Германия с по 45 процента. В Топ 10 на страните, в които се изневерява най-много, попадат още Франция (43%), Норвегия (41%), Белгия (40%), Испания (39%). Челната десетка се допълва от Великобритания и Финландия с по 36 процента жители, признали за извънбрачни връзки.

Използвани са няколко статии, като водеща е публикация на френския "Метро"