Най-вероятният ден за изневяра

Най-вероятният ден за изневяра
Петък, 17 ноември 2017 г., партньорите трябва много зорко да следят половинките си, защото в този ден е най-вероятно те да кръшнат, пише в. „Метро“.
Според проучване на сайта за извънбрачни запознанства Illicitencounters.com 80 процента от респондентите възнамерявали да кривнат от правия път именно на 17-и. Изследването обхванало 500 кръшкачи, потребители на сайта.

Сегашната седмица е особено благоприятна за изневеряващите. Още в понеделник и вторник е забелязано 41-процентно увеличаване на трафика в сайта на кръшкачите. За цялата седмица се очаква огромен скок, като пикът ще бъде в петък 17.

Сега е най-подходящото време за извънбрачни авантюри, защото след това идва коледно-новогодишният сезон, когато семейните задължения нарастват експоненциално и просто няма време за незабелязани приключения извън брачното ложе.
Празничният сезон се отразявал неблагоприятно върху всички, които имат любовници.

Най-вероятният ден, в който може да бъдете зарязани от партньора е втората неделя на декември, през 2017 г. датата е 10 декември. Тази неделя е набедена за най-фатална от статистиците, които внимателно анализирали думата „раздяла“ в постовете и статусите във Facebook.

Неверният петък – Никога не е късно за изневяра, но съществува един ден в годината, в който кръшканията на мъжете са най-масови – това е третият петък на декември.

ПС: При мен това е свързано с работата ми, благодарение на софтуер и изпозлване на големи бази данни Big Data, трябва да правим "предсказания за бъдещето" и то в банковия сектор и много често тенденциите стават ясни, когато събереш много данни се вижда каква ще е тенденцията, кога и какво ще се случи.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.