Най-вероятният ден, в който може да бъдете зарязани от партньора наближава и това е втората неделя на декември, през 2016 г. датата е 11 декември пише в. „Дейли мирър“.
Тази неделя е набедена за най-фатална от статистиците, които внимателно анализирали думата „раздяла“ в постовете и статусите във Facebook.
Съществуват различни теории относно това на какво се дължат тези разлъки. По-стиснатите люде си дават сметка, че не си заслужава да се хвърлят пари на вятъра за подаръци за човека, с когото не са сигурни, че ще продължат. Други пък предпочитат скъсването на отношенията пред това да представят човека до себе си на семейството.

infidelity-1
Но не трябва да изключваме и влиянието на стреса – периодът около коледните и новогодишните празници е особено напрегнат и на мнозина не им издържат нервите.
Много тлеещи конфликти излизат наяве и от това страда любовната връзка. Ако все пак двойките преодолеят фаталния ден от декември, да не мислят, че всичко им се е разминало. Разлъките на Коледа и на Нова година намаляват, но рязко скачат през пролетта, предупреждава таблоидът.

Неверният петък - Никога не е късно за изневяра, но съществува един ден в годината, в който кръшканията на мъжете са най-масови – това е третият петък на декември.