Луната – нашата истинска същност

Луната – нашата истинска същност

Хули Леонис представя първия астрологичен наръчник по себепознание


"Луната – нашата истинска същност“ от астролога Хули Леонис е наръчник по себепознание, който дава на читателите астрологични знания, свързани с истинската им личност. Книгата, издадена от „Апостроф“, повдига завесата над тайните на Луната в хороскопа на всеки човек, отговаря на въпроса защо не се припознаваме в зодиакалния си знак и отваря вратата към нови аспекти на личността ни, за които не сме подозирали до момента.

Aстрологията е един от най-ценните методи за себепознание. За много хора това себепознание се ограничава до познаване само на позицията на Слънцето в хороскопа, която се нарича по-популярно зодия. Зодията, разбира се, е един от най-важните елементи при тълкуването на рождената карта, но заедно с нея има още един със същата важност – Луната.

Aстрологът Хули Леонис учи, че не можем да говорим за истинско познаване на рождената карта, без да отчетем влиянието на Луната. „Много често хората не достигат до енергията на зодията си, защото им е непозната, а оттам те не разпознават и себе си в зодиакалния знак. От този факт мнозинството от хората правят заключения за достоверността на астрологията. Но ако тези заключения се правят на базата на познаването на лунния знак, то всеки ще е убеден в истината, която носи тази наука“, споделя астрологът.

Комбинацията между Слънцето и Луната показва истинска същност на човека – колко е хармонична, колко е напрегната, какви са целите, нуждите и желанията ни в живота. Само зодията няма способността да дава тази информация. Познаването на Луната дава сигурност в това, откъде тръгваме, носи ни един уют за самите нас, че имаме едно познато място, което трябва да пазим и където винаги можем да се връщаме.
Lunata_nashata-istinska-syshtnost_cover

В книгата си „Луната – нашата истинска същност“ Хули Леонис разяснява разликата между Слънцето и Луната за конструирането на личността ни и обяснява каква е връзката им в рождената ни карта. Астрологът разглежда всяка една зодия в контекста на връзката на Луната с живота, любовта, майчинството, женствеността. Книгата предоставя информация за силните страни на Луната, за предизвикателствата на слабата Луна и за силата на новолунието и пълнолунието и тяхното влияние върху емоциите и настроението ни.

„Истината ще дойде, когато вие сами усетите ролята на Луната във вашия живот и точно както се радвате, когато откриете някаква характеристика на зодията ви, ще започнете да разпознавате и кога работи Луната ви и какво ви дава.“, казва Хули Леонис.

„Луната – нашата истинска същност“ е книга, която ни дава необходимата информация и ни провокира сами да анализираме позицията на Луната в картата си. В нея астрологът Хули ни дава знания и насоки, които да ни помогнат сами да изградим пълната картина на това, което представлява Луната в нашия живот.

Хули Леонис
е завършил специалност „Класическа астрология“ в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Неговият индивидуален подход се базира на астрологични и психологични познания, както и на изследване на родовата история.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.