Джон Бон Джоуви

Джон Бон Джоуви

От слаб ученик до рок икона, която разчупва стереотипа за шеметния живот от типа „секс, наркотици и рокендрол“, от покорител на женските сърца до отдаден на семейството баща на четири деца, това е историята на мегазвездата на рока Джон Бон Джоуви. - така започва автобиографията на певеца написана от Лора Джаксън.

„Успехът е да паднеш девет пъти и да станеш десет”. Тези думи винаги са вдъхновявали и карали Джон Бон Джоуви да върви напред и нагоре.  Изпълнителят на хита It's My Life е роден в Ню Джърси  на 2 март 1962 г.

Джон Бон Джоуви расте с мечтата да стане рок-звезда. През 1979 Джон формира The Atlantic City Expressway. Групата се ограничава с местна слава, но Джон привлича вниманието.

През 1980 г. си намира работа в легендарната Power Station Studios като портиер и момче за всичко. Гладен за писмен договор, Джон пише и записва над 50 демо-записа през периода 1980-1983. През 1982 той прави демо-запис на написаната от него песен Runaway. Нищо не се получава, докато не отива в тогавашната рок-радио-станция в Ню Йорк, наречена WAPP.

През 1983 диджей пуска Runaway в спонсориран от станцията албум на местни творци...както Джон казва... „беше късмет”. С няколко големи лейбъла, които имат желанието да го „сграбчат”, Mercury Records му правят предложение, на което той не може да откаже. И така започва славната му кариера, която не се простира единствено в музиката. Бон Джоуви удоволствие се отдава и на актьорския си талант. Участвал е във филми като „Предай нататък” и „Нова Година”, сериалите „Али Макбийл”, „Приятели”, „Сексът и града” и т.н.Това са някои силни негови мисли за успеха и живота.

„В мен живее артист, който иска, на всички около него да им харесва, това което правя. Също в мен живее и бунтар, който е готов да спори със всеки, на когото не му се нрави това, което правя.”

„Има определени постижения, които идват с възрастта и опита.”

„Вярвайте в любовта. Вярвайте в магията. По дяволите, вярвайте и в Дядо Коледа. Вярвайте в другите. Вярвайте в себе си. Вярвайте в мечтите си. Ако не го правите, кой ще го направи?”

„Жените управляват света. Това не е толкова лошо, защото те знаят какво правят. Попитайте Адам. Попитайте Наполеон. Попитайте Ричард Бъртън и Ричи Самбора. Много Големи Мъже се пречупиха.”

„Чудесата се случват всеки ден. Променете възприятието си за това какво е чудо и ще ги видите около вас.”

„Нищо не е толкова важно, колкото страстта. Без значение какво искате да правите с живота си, правете го със страст.”

„Имам жена, която обожавам. Без нея картите ще се сгромолясат. Всеки ден има някакво изкушение. Не го търся. Перфектен ли съм? Не. Но стремя ли се да си намеря любовница? Не!”

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.