Есенен парад на шапките

Есенен парад на шапките
В София може да се случват интересни неща, ако се събират хора с общи интереси и общуват, правят заедно неща – такива като да пробягаш 5 км в парка с още 300 човека или да се разходиш по Витошка с още няколко човека, като си сложиш шапка. Е, аз имам шапки, които са по-скоро спортни, защото горе в планината са необходимост или когато караш колело, но една шапка е като шала – може да промени всеки тоалет и да го направи по-хубав, различен и уникален. А и се иска умение да носиш шапка в града, стил.

Какво: Есенен парад на шапките
Къде: София, бул Витошка, паметника на Алеко
Кога: 9.09.2017 от 16 часа

Облечете се елегантно, сложете си любимата шапка и елате да се позабавлявате!

Сборното място е паметникът на Алеко Константинов на бул. "Витоша" и бул. "Патриарх Евтимий". А маршрутът, по който ще мине парадът, е следният: от бул. "Витоша" към площад "Света Неделя" през подлеза между хотел "Балкан" и ЦУМ. Финалът е при Музей за история на Софи

Главната цел на това събитие е да убеди хората самостоятелно да създават красиви събития, без да чакат някой да им подари празник.

За парада има и подготовка, която се случва на 2.09.2017 (събота) в Библиотеката на РКИЦ за да създадете своя образ и шапка за Парада (ако сте се питали какво се случва в голямата сграда на Шипка 34 на Руския информационен център).

Програма на подготовката:

  1. Преглед на видео и снимки на знаменити паради на шапките в различни страни - история на празника и малко история (аз се сещам за едно такова събитие – конните надбягвания в Аскот - традиционният Ден на дамите там е едно от модните събития на лятото, като освен на  впечатляващи тоалети, дамите наблягат на шапките, за да направят впечатление)

  2. Обсъждане на образа за всеки участник – поканени са експерти, които професионално се занимават с изграждане на образи

  3. Създаване на шапка и атрибути за костюма за парада

  4. Репетиция за парадното шествие и фотосесия

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.