Робърт Редфорд и Джейн Фонда

Робърт Редфорд и Джейн Фонда

Екранните легенди Робърт Редфорд и Джейн Фонда, обявени за носители на почетни награди "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция, озариха със звезден блясък представянето на новия им филм.

Петдесет години след първата им съвместна изява, 81-годишният Редфорд и 79-годишната Фонда си партнират във филма "Душите ни през нощта", режисиран от Ритеш Батра по романа на Кент Харуф. Съдейки по реакцията на публиката във Венеция, екранната химия помежду им все още е жива.
"Правим филми от близо 50 години и исках да се снимаме заедно още веднъж, преди да умра", споделя Робърт Редфорд.

"Забавно ми беше да го целувам като близо 80-годишна, след като съм го правила на младини", допълва Джейн Фонда. Актрисата не крие, че се е влюбвала в Редфорд във всеки филм, в който са се снимали заедно.

В "Душите ни през нощта" двете екранни легенди се превъплъщават в образите на овдовели съседи, които отново откриват любовта.

Филмът, продуциран от Нетфликс, се представя във Венеция извън конкурсната програма. Продукцията ще бъде пусната в стрийминг платформата на 29 септември.

robyrt-redford-dzhejn-fonda 1

 

Възможно ли е когато остареем да изглеждаме така?

Джейн Фонда ни очарова с външния си вид и въпреки че е почти на 80 години тя не спира нито с активния си живот, нито с кариерата си!
Актрисата пристигна във Венеция, където по време на 74-тото издание на филмовия фестивал ще получи награда за цялостно творчество.
dzhejn-fonda 80


Jane Fonda and Robert Redford press conference Venice Film Festival 2017

Такава стойка и такава дикция има една жена на почти 80 години от която има много какво да се учи.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.